Now C-komplex gyomorkímélő por 8 oz

500 mg gyomorkímélő C-vitamin, bioflav., csipkebogyó és acerola por formában 6380,- Ft

Mennyiség: 

C-vitamin az emberi szervezet ellenálló képességét erősítő szerepe közismert. Tudományos bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy megvédi a sejteket erős antioxidáns hatásának köszönhetően, így gátolja a szabadgyökök romboló hatását.

 

Ezek erőteljesen képződnek különféle betegségek, sérülések, stresszhelyzetek folyamán, valamint dohányzás és az alkohol fogyasztásának következményeként.

 

A C-vitamin csodálatos tápanyag, fokozza az immunrendszer működését, csökkenti az influenza és a megfázás lefolyásának idejét, enyhíti az allergiás megbetegedések tüneteit, mérsékli a stresszhatások káros következményeit, fokozza a termékenységet, védi a csontokat és ízületeket, segít a vérnyomás– és a koleszterinszint normalizálásában,megőrzi bőrünk fiatalságát.

 

A C-vitaminnak jelentős szerepe van a kollagén szintézisében - rostos anyag, amely a bőr, inak, porcok és véredények része.

 

Terhesség és szoptatás valamint fogamzás gátló szedése alatt nagyobb a szervezet C-vitamin igénye.

 

A dohányosoknak is fokozott figyelmet kell fordítaniuk C-vitamin pótlásra, hisz minden egyes szál cigaretta elszívása 25-150 mg C-vitamint tesz tönkre.

 

A calcium-ascorbát formulának köszönhetően ez a C-vitamin készítmény elsősorban azok részére ajánlott, akinmek a gyomra érzékeny az ascorbin savra.

 


A bioflavonid, csipkebogyó és acerola tartalom növeli az antioxidáns hatást és javítja és elnyújtja a C-vitamin felszívódását.

 

Szent-Györgyi Albert napi 2000-8000 mg C-vitamin elfogyasztását javasolta.
 

Összetétel 1 adagban (1/4 teáskanál):

C-vitamin (aszkorbát formában) 500 mg

 

Kalcium (kalcium-aszkorbátból) 60 mg

 

Citrus bioflavonoidok (37 %-a heszperidin) 200 mg

 

Csipkebogyó por 100 mg

 

Acerola cseresznyepor 100 mg

 

 

 

 

Nem tartalmaz: cukrot, sót, keményítőt, élesztőt, búzaszármazékot, glutént, szóját, tejet, tojást, mészhéjú állatot és tartósítószert.

 

Felhasználási javaslat: 1/4 teáskanál 1-4x naponta. Összekeverhető narancs vagy egyéb erős ízű juice-ba elfedve a termék ízét.

 

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Gyermekek elől elzárva tartandó!

 

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig

 

Tárolás: száraz, hűvös helyen

 

Gyártó: NOW Foods , USA