Spirituális könyv, CD, DVD

 

Meditáció+ CD 

A könyvben Sri Chinmoy egy megvilágosult spirituális mester óceán-mélységű tudásával vezeti be az olvasót a meditáció világába. Szól a kezdeti lépésekről, a belső tapasztalatok megértéséről, a meditáció gyakorlati alkalmazásáról.

2300,- Ft

Mennyiség: 

 

Az öröm szárnyai+CD 

A könyvből megismerhetjük és megérthetjük belső életünk törvényszerűségeit, új fényben láthatjuk önmagunkat, valamint a világhoz fűződő kapcsolatunkat.

2100,- Ft

Mennyiség: 

 

Szív-Kert+ajándék CD 

Szív-kert Aforizmagyűjtemény az öröm és az ösztönzés jegyében Hangoskönyv melléklettel (100 vers Agadha és Saheli előadásában. Fuvola: Arthada)

2700,- Ft

Mennyiség: 

 

Meditációs technikák 

A "Meditáció" című könyv folytatásaként a "Meditációs technikák" egy olyan átfogó könyv, melyben mindenki megtalálja a számára megfelelő módot a meditáció gyakorlására. Több mint 100 meditációs gyakorlattal.

1300,- Ft

Mennyiség: 

 

Sri Chinmoy bölcsessége 

Sri Chinmoy fényét egybegyűjtöttük ebbe az áttekinthető és átfogó spirituális útmutatóba - Sri Chinmoy bölcsességébe. 71 témakör - Sri Chinmoy 1300 könyvéből válogatva.

2700,- Ft

Mennyiség: 

 

Sri Chinmoy élete 

Sri Chinmoy élete a korlátlan alkotókészség kifejeződése. Széleskörű teljesítményei átszövik a zene, a költészet, a festészet, az irodalom és a sport területét. Eredményei e területek mindegyikén megdöbbentőek és messze hatóak.

1900,- Ft

Mennyiség: 

 

Az isteni hős 

A könyvben Sri Chinmoy ősi, spirituális tanításokat ötvöz mai, modern meglátásokkal, rámutatva arra, hogyan alkalmazhatjuk ezeket a belső bölcsességeket és törvényszerűségeket napjainkban. Ez a mű egy valódi iránytű a belső élethez.

2100,- Ft

Mennyiség: 

 

Uram felfedett titkai - My Lord`s Secrets Revealed 

Az "Uram felfedett titkai" Istennel való, rövid, személyes társalgások gyűjteménye a valódi bhakti szellemében - tele Isten iránti szeretettel, odaadással, humorral, gyermeki ártatlansággal és édességgel. - Saturday Review

1500,- Ft

Mennyiség: 

 

Jóga és spirituális élet 

A jóga egyidős az emberiség törekvésével, hogy megismerje önmagát, felkutassa a lét titkait, meghatározza életének célját és Istennel való kapcsolatát. Ebben a könyvében Sri Chinmoy ösztönző és világos betekintést nyújt a jóga filozófiájába.

1600,- Ft

Mennyiség: 

 

Kundalini 

A spirituális megvalósulása felé vezető úton Sri Chinmoy tökéletesen elsajátította a kundalinit és az okkult erőket. Ebben a könyvben elmagyarázza a kundalini erő és a csakrák felébresztésének technikáit. Figyelmeztet az elkerülendő veszélyekre.

1400,- Ft

Mennyiség: 

 

Mester és tanítvány 

Ebben az érdekfeszítő könyvben egy Isten-megvalósult spirituális mester ad betekintést mester és tanítvány között fennálló lenyűgöző és egyedülálló kapcsolatba. Mit várhatunk el egy spirituális mestertől? Hogyan ismerem fel a valódi mestert?  És még sok érdekes téma.

890,- Ft

Mennyiség: 

 

India csoda-lakomái; indiai spirituális mesterek történetei 

"Úgy döntöttem, hogy elmesélek néhány hagyományos történetet, amit Indiában jól ismernek az emberek. Ezeket a történeteket nem én találtam ki. Spirituális mesterekről szólnak, akik olyan könnyedén és gyakran szemléltették okkult erejüket, mint ahogy mi vizet iszunk...

1300,- Ft

Mennyiség: 

 

Szeretet-fény 

A könyvben szereplő rövid versekre és aforizmákra meditálva eljuthatunk a szeretet időtlen forrásához, mely önnön mélységeinkben lakozik. A szeretet az élet legnagyobb ajándéka. Szívünk szeretetét követve egy boldog és elégedett életet valósíthatunk meg.

990,- Ft

Mennyiség: 

 

Szeretet-Love 

Sri Chinmoy a könyvben nagyon élettelien írja le az ember és Isten között fennálló belső kapcsolatot. Isten, mivel saját valóságát és álmának beteljesedését látja bennünk, sokkal jobban szeret minket, mint azt valaha is hinnénk.

990,- Ft

Mennyiség: 

 

Kegyelem-Grace 

Milyen gyakran reménykedünk abban, hogy Isten Kegyelméből valami jelentős dolog történik majd az életünkben? Vagy talán felismerjük, hogy Isten határtalan Kegyelméből életünk már eddig is minden elképzelésünket meghaladóan áldott.

990,- Ft

Mennyiség: 

 

Részvét 

Isten Részvéte minden élettapasztalatunkat áthatja, végigkísér életünk útján, mégsem vagyunk teljesen tisztában vele mit is jelent valójában. Az isteni Részvét egy erő, ami átsegít nehézségeinken, gyengeségeinken, és meggyorsítja belső fejlődésünket.

990,- Ft

Mennyiség: 

 

A lélek kertje 

Ebben a könyvében Sri Chinmoy megvilágosító történetek révén vezeti az olvasót a belső felismerések és a beteljesedés felé. Ezeket a lélekemelő történeteket, melyek szívünk fényét ébresztik fel, maga az élet, a legbölcsebb tanítómester írta.

1880,- Ft

Mennyiség: 

 

A zene forrása 

A könyv első részében Sri Chinmoy a zene spirituális dimenzióit mutatja be. A zenére, mint tudatunk kiterjesztésének eszközére tekint, egy lehetőségre, hogy a bennünk rejlő isteni tudatot kifejezzük. A könyv második része a mantrák erejéről szól.

1200,- Ft

Mennyiség: 

 

Sziddhártha Buddhává válik 

A könyvben Sri Chinmoy tíz szívhez szóló történeten keresztül meséli el Buddha életútját. A történetekben Buddha élő bölcsessége és időtlen tanítása elevenedik meg.

790,- Ft

Mennyiség: 

 

Isten soha nem alszik 

A könyvben szereplő mesék minden esetben gyermekünk lelki életét, lelki ébredését szolgálják. A történetekben a spontán gyermeki hit és gyermeki szív bájos egyszerűségéről és önmagától értetődő, életbe vetett bizalmáról olvashatunk.

2100,- Ft

Mennyiség: 

 

Angyalok-Angels 

A kis könyv az angyalokról szól, illetve arról, hogyan segítik az angyalok életünket. Arra bátorít, hogy higyjünk az angyalokban, és hallgassunk csendes üzeneteikre.

1140,- Ft

Mennyiség: 

 

A szív bölcsessége aforizma kártyák I., 27db kártya dobozban 

Színes aforizmakártyák, melyek Sri Chinmoy színes és élettel teli Jharna-Kala festményei mellett mindennapra szóló bölcsességeket tartalmaznak. A sorozat tartalma: 27 db színes aforizmakártya (9×5cm). 

260,- Ft

Mennyiség: 

 

A szív bölcsessége aforizma kártyák II., 27db kártya dobozban 

Színes aforizmakártyák, melyek Sri Chinmoy színes és élettel teli Jharna-Kala festményei mellett mindennapra szóló bölcsességeket tartalmaznak. A sorozat tartalma: 27 db színes aforizmakártya (9×5cm).  

260,- Ft

Mennyiség: 

 

A boldogság ékkövei+ CD 

A boldogság ékkövei egy bölcsességgel és örömmel teli kincsesláda – egy összeállítás, mely rövid és éleslátó prózai részeket, könnyen alkalmazható gyakorlatokat, felemelő verseket és aforizmákat tartalmaz. A könyv lapjain örökérvényű ősi bölcsesség elevenedik meg a modern kor embere számára, képessé téve őt, hogy saját életében alkalmazza és megvalósítsa azt.

2300,- Ft

Mennyiség: 

 

Wisdom-Flowers - Bölcsesség-Virág 

1300,- Ft

Mennyiség: 

 

Everest - Törekvés 

690,- Ft

Mennyiség: 

 

Az életmegvilágosító útitárs II. 

990,- Ft

Mennyiség: 

 

Gyermekszív és Gyermekálmok 

1300,- Ft

Mennyiség: 

 

Okkultizmus és miszticizmus 

1190,- Ft

Mennyiség: 

 

Az életmegvilágosító útitárs I. 

990,- Ft

Mennyiség: